+31 6 13587896 info@oxavita.nl

Vervangt veel alternatieve middelen

die betrekking hebben op uw gezondheid en vitaliteit.

Oxavita Redox signalering moleculen concentraat

Hoe te gebruiken?

Oxavita bestaat voor 100% uit lichaamseigen stoffen en dient oraal te worden ingenomen.

Dosering: 1L fles OXAVITA

U neemt plusminus 1000 ml (1 liter water) en voegt daar 30 ml OXAVITA aan toe. Drink deze hoeveelheid water, aangelengd OXAVITA liefst in de ochtend op. Neem uw dagelijkse 1L water met OXAVITA mee in de handige bidon: 

Mooi en handig in gebruik
Vaatwasser bestendig
Voor slechts € 14,95 inclusief verzendkosten
Oxavita wordt al bij bestelling van 1 fles gratis verzonden binnen Nederland.

Wat u ook moet weten over Oxavita

  • Door toevoeging van OXAVITA aan water verandert de redoxwaarde van de totale hoeveelheid water van 200 naar >700. Dat maakt aanlengen met én het drinken van een liter water nóg gezonder en de werking van OXAVITA nóg effectiever
  • OXAVITA smaakt een beetje naar zout en chloor. Dit is natuurlijk en het gevolg van de synthese en elektrolyse van zout en water zoals dat ook in uw lichaamscellen plaatsvindt.
  • Het gebruik van OXAVITA is niet gevaarlijk en kent geen bijwerkingen. Het eventuele teveel wordt door het lichaam weer afgebroken tot zout en water.
  • De dosering van 30ml is getest en meest geschikt bevonden om uw lichaam zowel voldoende aanvulling te geven als een teveel aan ontgifting ineens te voorkomen.
  • De beste resultaten worden bereikt na een gebruik van tenminste drie maanden (1 fles volstaat voor meer dan 30 dagen). Maak nu gebruik van de speciale actie 10% korting bij aankoop van drie 1L flessen