+31 6 13587896 info@oxavita.nl

Meest gestelde vragen

Wat is Oxavita?

Oxavita verbetert de kwaliteit van uw water waardoor u zich beter voelt, een goede conditie krijgt, een mooie huid krijgt en weer bruist van energie. Oxavita verhoogt de Redoxwaarde in uw water.
Een hoge Redoxwaarde heeft als kenmerk dat het op natuurlijke wijze afrekent met virussen, schimmels en bacteriën. Ziekten en aandoeningen die daarnaar terug te leiden zijn verdwijnen.

Hoe dien ik het te gebruiken?

Ampullen:

Stap 1. Neem 250 ml kraanwater of mineraal water en voeg daar 1 ampul 10 cc  Oxavita aan toe gedurende drie dagen en drink dit in de ochtend op.

Stap 2. Neem 500 ml kraanwater of mineraalwater en voeg daar 2 ampullen van 10 cc aan toe, gedurende drie dagen en drink dit in de ochtend op.

Stap 3. Neem 800 ml kraanwater of mineraalwater en voeg  daar 3 ampullen van 10 cc aan toe gedurende 7 dagen en drink dit in de ochtend op.

 

Fles:

Neem 0,8 liter kraanwater of mineraalwater en voeg daar 30ml Oxavita aan toe. 

 

Oxavita heeft een smaak die je kunt omschrijven als zoutachtig/chloorachtig. Deze smaak is in de verdunde versie nauwelijks te proeven maar kan toch bij sommige mensen als naar ervaren worden. Geef niet op want deze smaak gaat u in de loop van de tijd zeker anders ervaren.

 

Kan je Oxavita verhitten?

Ja, je kan er dus ook thee van zetten. De positieve werking van de hoge Redoxwaarde gaat niet verloren bij verhitting.

Kan Oxavita ingevroren worden?

Ja, de positieve werking van de hoge Redoxwaarde gaat niet verloren bij invriezen. Je kan er dus ijsklontjes van maken of sorbetijs op basis van Oxavita.

Hoe kan ik Oxavita het best bewaren?

Onder normale omstandigheden en niet in het directe zonlicht.

Hoelang is de houdbaarheid?

Onder normale omstandigheden is het meer dan 9 maanden houdbaar.

Mag Oxavita met medicijnen gebruikt worden?

Oxavita mag niet met cortizonen gebruikt worden, het kan pijnscheuten veroorzaken. Als u het niet zeker weet raden wij u aan contact op te nemen met uw behandelend arts.