+31 6 13587896 info@oxavita.nl

Wie zijn wij?

Oxavita is ontstaan vanuit deskundige nieuwsgierigheid en de drang om tot de essentie te komen. Veel middelen, methodes en zienswijzen zijn symptoom bestrijdend. Dat hebben we nooit voldoende gevonden in onze zoektocht naar fundamentele oplossingen voor welzijn en vitaliteit, zowel mentaal-emotioneel als fysiek. Deze gemeenschappelijke drijfveer vormt de basis voor onze samenwerking en Oxavita is daar het resultaat van.

Onze missie

Wij willen zoveel mogelijk consumenten en bedrijven laten profiteren van de unieke werking van Oxavita ‘redox signalering moleculen’ door te focussen op de hoogst haalbare kwaliteit, eenvoudige verkrijgbaarheid en een scherpe prijsstelling. We willen blijven innoveren, met name door middel van onderscheidende verpakkingen en toepassingsmogelijkheden.

Ralf van Orsouw
Al 15 jaar actief als nutritionist en voedingsdeskundige. Succesvol productontwikkelaar en ondernemer. Ralf heeft al veel, ogenschijnlijk onoplosbare vraagstukken rond hardnekkige symptomen met betrekking tot vitaliteit en prestatie opgelost door middel van maatwerk oplossingen. Ralf heeft de rol van expert en productontwikkelaar, het brein achter het merk OXAVITA. Ook is Ralf gebruiker van het product Oxavita nadat hij door een teek werd geïnfecteerd. Hij heeft ervaren hoe hij nadat hij een autovaccinatie immuun versterkende methode had gebruikt door Oxavita verder genas en zijn energie terug kreeg. Ralf is hierdoor nog enthousiaster geworden over het product Oxavita en verteld graag zijn ervaringen.