+31 6 13587896 info@oxavita.nl
 “Sinds een half jaar slik ik Oxavita en ik voel me er prettig bij. Ik ben via via met dit middel in contact gekomen, op een moment dat ik daar echt aan toe was. Vanaf 2011 ben ik bekend met blaaskanker. Nadat dit de eerste keer ontdekt werd, is de kanker operatief verwijderd en heb ik een aantal blaasspoelingen gehad. Bij het vervolgonderzoek drie maanden later was de blaas schoon. Sinds die tijd kom ik regelmatig bij de uroloog voor controle. In 2015 en 2018 werden er opnieuw maligniteiten weggehaald, de laatste keer hield ik daar een urineweginfectie en een prostaatontsteking aan over. Daar heb ik zo’n vijf maanden antibioticum voor geslikt. Begin dit jaar werd er weer een ecolibacterie in mijn blaas ontdekt, zo bleef ik bezig. Op dat moment vertelde iemand mij over Oxavita. Ik besloot het te gaan gebruiken.

Na drie maanden kwam ik bij de uroloog op controle. Mijn urine had ik zoals gebruikelijk al eerder ingeleverd, zodat deze op kweek gezet kon worden. De resultaten waren voorzichtig positief: de blaas was niet helemaal schoon, maar deze keer hoefde ik daar geen antibioticum voor te slikken. 

Toen ik drie maanden later opnieuw voor controle bij de uroloog kwam, gaf ze me een compliment én positief nieuws. ‘Goh, wat ziet u er goed uit! En ik kan u melden: uw blaas is helemaal schoon, zonder dat u antibioticum gebruikt heeft’. Zoals mijn vrouw zo treffend kan zeggen: dat was wel een ‘hiep-hoi’-moment. Toen hebben mijn vrouw en ik voorzichtig verteld dat ik Oxavita gebruik. De uroloog was geïnteresseerd, dus de volgende keer nemen we een syllabus over het middel voor haar mee.

Zoals gezegd: ik voel me prettig bij dit middel. Ik merk dat ik meer energie heb, opvallend is ook dat ik ’s nachts niet meer hoef te gaan plassen. Dat is wel heel anders geweest. Wij kennen verschillende mensen die Oxavita gebruiken, hun ervaringen zijn allemaal positief. Dat kunnen wij alleen maar beamen.”

 

 dhr. Vos