+31 6 13587896 info@oxavita.nl
“Als zelfstandig ondernemer zijn mijn dagen druk gevuld. Ik werk voor organisaties, waarbij ik projecten coördineer, evenementen organiseer en bestuursondersteuning bied. Erg leuk om te doen, maar tegelijkertijd een valkuil: ik neem snel te veel hooi op mijn vork. Eerder dit jaar had ik zó veel werk, dat een burn-out op de loer lag. Ik merkte dat onder andere aan het eczeem op mijn hoofd, waar ik in drukke perioden meer last van heb. Een vriend attendeerde mij op Oxavita, dat ben ik gaan gebruiken. Na een paar weken merkte ik al dat de eczeemplekjes droger werden, de zachte plekjes werden korstjes, een goed teken.

Vervolgens brak ik bij een val mijn been op diverse plekken, met verschillende flinke wonden mijn kuit. Ik werd geopereerd en kreeg meerdere pinnen in mijn been. Tijden mijn herstel wilde ik voorkomen dat er geen ontstekingen in het geopereerde gebied kwamen. Dus bleef ik Oxavita drinken, van dit middel is immers bekend dat het ontstekingsremmend werkt. Toen het gips eraf ging, waren de wonden op mijn been super mooi genezen. Ook de operatiewond was voorspoedig geheeld.

De werking van Oxavita merk ik misschien nog wel het meeste aan mijn energieniveau. Dit middel werkt namelijk op de mitochondrieën, zeg maar de energiebronnen in de cellen van ons lichaam. Voorheen was ik op een werkdag om 15 uur wel op, maar sinds ik Oxavita gebruik, zit ik veel hoger in mijn energie. Ik weet het zeker: dankzij Oxavita kan ik dagelijks veel meer aan. Ik blijf het middel dan ook beslist gebruiken.”

mevr. van de Biest