+31 6 13587896 info@oxavita.nl

 “Begin dit jaar kreeg ik achter elkaar blaasontstekingen. Ik heb maandenlang antibiotica geslikt, de ene kuur na de andere, maar niets hielp. De ontstekingswaarden in mijn bloed bleven veel te hoog, telkens kreeg ik weer een nieuwe blaasontsteking. Ik sliep bijna niet, kon niets meer eten en viel kilo’s af. Mijn man Cees verzorgde me maandenlang, ik lag alleen maar op bed, ik was echt zó ziek. Op een bepaald moment woog ik nog maar 50 kilo, het hoefde voor mij niet meer.

Ik wilde stoppen met alle medicijnen, ook de Prednison die ik slik vanwege mijn transplantatienier.  Dat zou het begin van het einde zijn, zonder Prednison houdt de transplantatienier ermee op. Ik besefte dit heel goed, maar zo ver was ik dus al. Ik had het zelfs al met de artsen besproken. 

Mijn zoon vroeg me of ik alsjeblieft nog één middel wilde proberen. Hij had gehoord over Oxavita, een drankje dat je immuunsysteem en vitaliteit herstelt. Ik dacht ‘vooruit dan maar, wat heb ik te verliezen en baat het niet, dan schaadt het niet’. Het smaakt niet lekker, maar ach, ik kan aardig wat hebben. Gewoon niet proeven, in één keer doorslikken en daarna een slokje water nemen om je mond te spoelen, dan gaat het prima. De week erna merkte ik al het eerste verschil. Mijn zoon belde met de vraag of hij iets lekkers uit België voor me kon meenemen. Ik kreeg zowaar trek in een broodje met Belgische ham, dat bracht hij voor me mee. Ik nam een hapje en het smaakte, voor het eerst sinds maanden at ik weer iets. Vanaf dat moment ben ik voorzichtig gaan eten en begon ik op krachten te komen. Ik bleef Oxavita gebruiken en mijn gezondheid ging bergopwaarts. De blaasontstekingen bleven weg, langzaamaan kreeg ik weer zin in het leven.

 Toen ik op controle bij de huisarts kwam, wist ze niet wat ze zag. Ik had bloed laten prikken en de ontstekingswaarden waren in vijf weken gedaald van 160 naar 2, heel bijzonder.
De huisarts reageerde enthousiast en wilde meer over Oxavita weten. Cees was al langer enthousiast, hij had gezien wat het middel voor mij betekend had. Zelf heeft hij al jaren erg last van jicht in zijn voeten, hij kan soms nauwelijks lopen. En wat blijkt: sinds hij Oxavita slikt, is de pijn van de jicht weggezakt. Hij loopt inmiddels zonder pijn. 

We vertellen ons verhaal aan iedereen. De werking van Oxavita lijkt ongelofelijk, maar het werkt dus echt. Onze gezondheid is daarvan het beste bewijs. Wij zijn er in elk geval super gelukkig mee.”

mevr. Nuijten