+31 6 13587896 info@oxavita.nl

“Al dertig jaar heb ik last van blaasontstekingen. Ik ging me steeds belabberder voelen: ik had veel pijn in mijn buik en onder in mijn rug, ik moest om de haverklap naar de wc. Ook ‘s nachts zat ik met buikpijn op het toilet, soms wel vijf keer per nacht. Na een antibioticumkuur verdween de blaasontsteking even, maar al snel kwam de volgende. Ik probeerde van alles: veel drinken, vitamine C innemen, cranberrytabletten en speciale thee: niets hielp écht. Nadat ik zeven antibioticumkuren gekregen had, raakte ik resistent daartegen, mijn lichaam reageerde er niet meer op. De uroloog wist het ook niet meer, de bacteriën bleven terugkomen. De afgelopen twee jaren waren heel intens, ik voelde me zó beroerd, de blaasontsteking was chronisch geworden.

Op een verjaardag hoorde ik enthousiaste verhalen over het middel Oxavita. Ik besloot meteen om het te proberen. Ik kreeg het persoonlijke advies om twee maal per dag 30 ml in te nemen en, verdeeld over de dag, ook nog eens 30 ml verdund in een liter water op te drinken. Dat vind ik goed te doen. De minder prettige smaak was voor mij geen bezwaar, ik heb al zo veel medicijnen geslikt, daar geef ik niet om. 

Het is nauwelijks te geloven, maar na één week had ik geen buikpijn en rugpijn meer. In de maanden daarna liet ik bij de huisarts verschillende keren mijn urine op kweek zetten. Uit die tests bleek dat het aantal bacteriën duidelijk minder werd. Drie maanden nadat ik met Oxavita gestart was, gaf een urinetest een geweldig bericht: ik was helemaal clean, in mijn blaas zaten geen bacteriën meer die een ontsteking konden veroorzaken. De huisarts vindt het oké, de uroloog is blij voor me. Ook mijn familie en vrienden vinden het fijn dat ik hier zo veel baat bij heb.

Als je me vraagt wat Oxavita inhoudt, kan ik het lastig uitleggen. Het werkt in ieder geval in de cellen van je lichaam, zorgt ervoor dat ze optimaler gaan werken. Hierdoor wordt je immuunsysteem sterker en kan je lichaam zichzelf beter beschermen tegen schadelijke bacteriën en virussen. Je herstelt dus sneller van ziekten en krijgt meer energie. Bij mij is dat duidelijk merkbaar. Ik realiseer me nú pas hoe beroerd ik me al die jaren gevoeld heb. Ik ben veel fitter en voel me een heel ander mens.”

mevr. Huijsmans